Storebælt Naturmaraton

 
Søndag d. 14. juni deltog Tølløberne med en stor gruppe af løbere til Storebælt Naturmaraton. Tølløse Gymnastikforening havde sponseret en bus til Tølløberne, og der var afgang kl. 9.00 fra Tølløse hallen.

Storebælt Naturmaraton består af flere distancer, hvilket betyder af løbere på alle niveauer har mulighed for at deltage. Ud over den meget smukke natur langs Storebælt, var løbet rigtig godt organiseret, ruterne godt afmærket og med væskedepoter flere steder på ruten.

Efter alle løberne var kommet i mål, var det tid til hygge med madpakker, kaffe og hjemmebagt kage på havnefronten i Skælskør.

Vi håber at vi til næste år kan have endnu flere fra Tølløberne med på tur. You Run og Tv2 Øst  løbet 3. maj 2015

Tølløberne havde en travl søndag d. 3. maj, med både You Run løb i København og Tv Øst løbet i Holbæk. 
You Run er et velgørenhedsløb hvor kan indsamle penge til 4 forskellige organisationer
nemlig:

- Kræftens bekæmpelse
- Folkekirkens Nødhjælp
- Læger uden grænser
- Børns Vilkår
 
Alle løb for en god sag, Helle Burn der løb for Kræftens Bekæmpelse var den der havde den havde den største indsamling på 5350 kr.
 
I Holbæk blev der afholdt det 8. TV Øst løb. I målområdet blev den gode stemning holdt oppe af bl.a. musik på scenen, hvor også Holbæk Teaterforening stod for dele af underholdningen, mens 140 frivillige i fællesskab sørgede for, at dagen forløb, som den skulle. 
TV ØST løbet blev afholdt for 8. gang i træk og blev i år arrangeret af TV ØST og DGI Midt- og Vestsjælland i samarbejde med Holbæk Løbe- og Motionsklub og Atletikforeningen Fremad Holbæk.Testløb og Sommerfest 


Lørdag d. 27. juli blev der som afslutning på sæsonnens løbeprogrammer afholdt testløb ved Skovbørnehaven på Dyrehavevej, hvor der var mulighed for at løbe 5 eller 10 km.


Der var deltagelse af både rutinerede løbere samt løbere, for hvem dette var første gang, man skulle løbe en distance på 5 km. Der var også deltagelse af Tølløbernes Gå-Hold.

Alle Tølløbere havde en rigtig hyggelig formiddag, og vanen tro, blev der om aftenen afholdt den årlige sommerfest.Foredrag med Claus Heckmann

Tølløberne har haft besøg af Claus Heckmann der fortalte om hans teorier omkring løbetræning, og om muligheden for at forbedre sin løbepræsentationer på både tid og distance på en mere nænsom måde, og samtidig undgår skader.

Mødet var åbent for alle interesserede.

Læs mere om Heckmann sport
Træningsstart hos Tølløberne 2015

 

Lørdag, d. 21. marts 2015 kl. 09.00 var imponerende 70 motionister klar til indskrivning i Tølløse BK’s lokaler på Elverdams Skolen, hvor teamet bag Tølløberne tog i mod.

Den nyvalgte formand Per Christian Hansen indledte dagen med velkomstord til nye som gamle løbere, og takkede den afgående formand Dennis Nielsen for en stærk indsat gennem 4 år. Af de 70 motionister var ca. 30 helt nye løbere, hvilket er en stor succes. Alle, nye som gamle løbere, var meget spændte på at komme i gang med den nye sæson, og der var også en del glædelige gensyn med tidligere løbere, der af en eller anden grund havde holdt pause og også en del, der kom tilbage efter skadespause.

Tølløberne lægger stor vægt på at kombinere det sociale med sundheden, og spænder bredt med 4 løbehold, hvoraf det ene hold endda kan præsentere 2 alternative ruter til hver træning.

Inden løberne blev inddelt i hold, var der opvarmning ved Charlotte, der havde forberedt et godt opvarmningsprogram.   

Ved tilmeldingen havde Tølløberne et nyt tilbud med, nemlig en løbetrøje. Asger havde et sæt prøvetrøjer med og alle havde muligheden for at vælge den rigtige størrelse.
Flot resultat til Tina Jensen ved DGI Cross Cup i Kalundborg

 

Stort tillykke til Tina Jensen, som løb med medaljer ved sæsonens crossløb d. 31. januar 2015, hvor Kalundborg var vært for den 4. og sidste afdeling af Cross Cup for denne sæson.

DGI Crossløb er en turnering i fire afdelinger, arrangeret af DGI Midt- og Vestsjælland og lokale løbeforeninger.

De lokale løbeforeninger er: Holbæk LMK; RIMO Ringsted, Fløng Kondi og Kalundborg IF.

Der var gennem hele sæsonen god deltagelse af Tølløberne, hvor der efter løbet bliver hygget og grinet i stor stil.

Tølløberne - Det er en løbeklub........... opdateret 23-06-2021