Medaljer til Tølløberne ved sæsonens DGI Cross-løb

Så blev 2016/17 sæsonens 4 Crossløb gennemført, og der var rigtig mange Tølløbere med, i alt 19 Tølløbere var tilmeldt løbene i år.

Udover en masse dejlig motion i en anderledes natur end den vi plejer at løbe i, er det også et socialt arrangement, hvor vi har hygget os med medbragt kaffe og kage efter løbene.

Men Men Konkurrence er der selvfølgelig også og i år blev det til 2 førstepladser til klubben.

- Helle Stejmann Sørensen og Asger Vestergaard vandt deres klasser i år. Tillykke !!!

...mere om Cross-løbene

De 4 afdelinger blev i år afholdt i

* 12. nov.  2016 i Hedeland 

*  3. dec 2016 ved DHS Avnstrup Skov, Hvalsø

*  7. jan.2017 i Annebjerg Skov, Nykøbing Sj

*  4. feb. 2017 ved Kattrup Gods, Jyderup

Crossløbene er et sjovt og anderledes tiltag i den mørke tid, det hjælper med at holde gang i benene hen over vinteren.

Løbene foregår i mere eller mindre ujævnt og varieret terræn og foregår på fint afmærkede ruter. 

Til hvert løb er der tre distancer 3, 6 og 9 km, så alle kan være med. Så vi kan kun opfordre til at mange flere deltager næste gang.

Ses vi sæson 17/18? 😃
Smuk kvindeløb Roskilde 2016

Tølløberne deltog også ved Smuk Kvindeløb Roskilde i 2016. Vejret viste sig fra sin smukke siden, og vanen tro, afholdte vi vores picnic på græsplanen foran Vikingeskibsmuseet.Slotsløbet Tølløse 2016

Så blev det søndag eftermiddag, og vi kan se tilbage på et endnu et fantastisk Slotsløb. Løbet blev afviklet i en rolig og hyggelig atmosfære for de mange glade børn og voksne - og de tilskuere, som var mødt op for at heppe på løberne.

Der er taget rigtig mange billeder, og disse kan ses på www.slottet.dk - klik på slotsløb 2016 lidt nede på siden. Slotsløbet sender nu 2000 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Vi takker for jeres deltagelse - og håber på at se jer til næste år - den 21. maj 2017.
Sæsonstart 9. april 2016
 
Så tog Tølløberne hul på 8. løbesæson.

Efter velkomst fra Per Hansen, blev der mulighed for at tale med trænerne for holdene, som i år kan tilbyde 5 forskellige hold. 

Der var mødt mange nye løbere op, men også løbere der har holdt pause over vinteren, var tilbage og klar til endnu en løbesæson.

Vi byder velkommen til alle, og er glade for at se jer.

  Berlin 2016 - ½ marathon

Der var igen i år deltagelse til Berlin ½ marathon, og vinterens hårde træning bar frugt, alle løbere fik gennemført og de kom alle fint i mål.

Flere debutanter......

Der var flere af vores løbere der deltog i et ½ marathon for første gang.

Men i år kunne Tølløberne også debutere med et rulleskøjte-hold, bestående af Helle og Emma. De forcerede sporvognsskinner og brosten i flot stil, og kom begge godt i mål.

Der blev heppet fra sidelinjen, og sædvanen tro, var der fællesspisning med god mad og rigtig hyggeligt selskab om aftenen.
 

Tølløberne - Det er en løbeklub........... opdateret 23-06-2021