Løbetrænerne
Birgitte Olsen (1965)

Uddannet til DGI løbetræner 11/2011.

 

Inden jeg startede med at løbe i 2009, dyrkede jeg andre former for motion. Løb er nu blevet en stor del af min hverdag. Fællesskabet med Tølløberne gjorde, at jeg siden har jeg gennemført mange af mine løbemål. I 2013 gennemførte jeg Berlin 1/2 Marathon.

Som løbetræner vil jeg gerne bidrage til, at dit "løbeliv" bliver en god oplevelse, at du får et større velvære samt mere overskud i hverdagen og jeg kan motivere dig til, at nå dine mål.


 

Telefon 42 22 96 31
E-mail: birgitte-olsen@hotmail.com
       På barsel - Katrine Madsen (1992)

Under uddannelse v. DGI træner forløb

Jeg begyndte at løbe med Tølløberne i 2019. Jeg har mange gange forsøgt at komme i gang selv, men det er aldrig rigtig lykkedes. Hos Tølløberne fandt jeg et skønt fællesskab, kompetente trænere og lysten til at løbe. Jeg brænder for at give den lyst videre og hjælpe andre med at komme i gang med løb.

Telefon: 24240153

Katrine-m-madsen@hotmail.com


 

Dorte Sandager (1967)

Uddannet
DGI Instruktør.

Jeg startede med at løbe med Tølløberne på begynderholdet i foråret 2010.
Løb er blevet en stor del af min tilværelse, og har bidraget med stort velvære og fornøjelse i min hverdag.
Jeg håber at jeg som løbetræner, kan være med til at motivere andre til at komme i gang med at løbe, og finde samme løbeglæde som jeg.

Jeg træner mellemdistancer og ½-maraton.

Tølløberne er et dejligt sted at løbe, der er en meget varieret træningsform alt efter ens behov, og der er plads til alle. Samtidig med at det er et godt sted at lære nye mennesker at kende. Løb er en dejlig nem måde at dyrke motion på, da der er masser af løbemuligheder lige uden for ens dør.
 
Telefon 20 45 18 91
E-mail: d.sandager@live.dk
Erik Nielsen (1967)


Inden jeg startede med at løbe, havde jeg spillet fodbold i ca. 35 år.
Jeg startede med at løbe med Tølløberne på hold B i foråret 2013.

Har så løbet på forskellige hold siden, jeg syntes det er super, at man kan rykke rundt på holdene som det nu passer en. Tølløberne er et dejligt sted at løbe, der er en meget varieret træningsform alt efter ens behov, og der er plads til alle nye som gamle. Samtidig er det super hyggeligt og man lære mange nye mennesker at kende.

Telefon 20917086
e-mail : erik.paw.nielsen@gmail.com
Lene Eliasson Meyer Skov (1981)

Uddannet DGI løbetræner 11/2016

Jeg har løbet siden sensommeren 2009 og løb de første år på 5-10 km på egen hånd. 

Da jeg begyndte at løbe med Tølløberne i efteråret 2012, fik jeg hurtig lyst til at prøve længere distancer og løb i 2013 min første ½-marathon, og i 2018 gennemførte jeg en hel marathon.

At løbe med Tølløberne giver mig mulighed og inspiration til at varriere min træning, både med intervaltræning og løb i skov og på landeveje. Sammenholdet med løbevennerne gør, at jeg kommer til træning næsten hver gang - også selvom det regner eller sner.

Jeg træner primært halvmarathon distancen og nyder de mange timer sammen med Tølløberne.

Telefon 28 26 68 10
Mail: lenemeyer81@gmail.com 
Webmaster


 

 

Gitte Stavensø Mathiasen

DGI-Certificeret løbetræner i 2018

Det er en fornøjelse at løbe med Tølløberne. Det at være en del af et løbefællesskab, hvor jeg ved, at der står nogle og venter, betyder at jeg næsten altid kommer afsted til træning og dermed får løbet betydelig flere ture og km, end jeg ellers ville have gjort.

Som træner er jeg optaget af at, træningsdagene er forskellige – at vi inddeler træningen i zoner og løber i varierede pace. Med det for øje, at vi få den mest effektive træning men i særdeleshed også for at minimere forekomsten af skader.


 

Katinka Lauritzen (1972)

Under uddannelse v. DGI træner forløb

Jeg startede i Tølløberne for ca. 12 år siden og har været træner siden 2021.
Jeg har som ung spillet badminton og svømmet, men jeg havde aldrig troet, at jeg ville begynde at løbe.
Det var rigtigt hårdt til at begynde med, og jeg var altid den der lå bagerst i feltet. 
Det sociale samvær, den gode energi der var i klubben og de mange forskellige ruter rundt i Tølløse gjorde at jeg trods alt blev med at komme. 

Jeg er stadig ikke en af dem der løber hurtigst, men til gengæld kan jeg løbe langt på literen. Jeg er så glad for at der er en løbeklub, hvilket gør at jeg bliver fastholdt i min træning. Det er altid hyggeligt at løbe med andre og bagefter har man den bedste følelse i krop og hoved. Den begejstring vil jeg gerne dele med andre. Udover den almindelige træning, er det også super hyggeligt når vi deltager i diverse løb henover året og når der er forskellige sociale arrangementer. Tølløberne er en klub, hvor der er plads til alle og hvor der altid er mulighed for at finde et hold der passer til ens behov. Man får masser af frisk luft, og finder ud af, at det faktisk er helt ok at løbe både i sne og regn, når bare man tager det rigtige tøj på.

Tølløberne - Det er en løbeklub........... opdateret 03-05-2022